Tuesday, June 25, 2013

Rehellisesti: Kenen etua rajaton maahanmuutto ja islamisaation suosinta edesauttaa? Vastaus: Ei kenenkään. Tarkoituksena luoda vain uusia etnisiä konflikteja ja luoda eripuraa kansojen keskuuteen. Valitettavasti tottaRehellisesti: Kenen etua rajaton maahanmuutto ja islamisaation suosinta edesauttaa? Vastaus: Ei kenenkään. Tarkoituksena luoda vain uusia etnisiä konflikteja ja luoda eripuraa kansojen keskuuteen. Valitettavasti tämä on totta, joten olisi aika herätä hölmöläisyydestä mikäli ajattelet toisin

Suomi suomalaisille on kestävää kehitystä, kuten "Kenia kenialaisille" ( Jomo Keniatta)

Islamisaation ja rajattoman maahanmuuton vaikeuttaminen monikansalliseksi yhteiseksi tavoitteeksi eri areenoilla ja foorumeilla EU:ta myöden.

Kerjäläiskulttuurien suosinta ei ole yhteinen etumme, samoin somaliklaanien sitouttaminen Somaliaan on yhteinen etumme, ei somaliklaanien maahantuonti ankkurilapsien, perheidenyhdistämisten ymv:n huuhaan avulla, rahoittaminen ja asuttaminen kalliisti rakennettaville parhaille rakennuspaikoillemme eri kaupungeissamme.

Järkeä sisä- ja ulkopolitiikkaan: Maahanmuutto ja islamin suosinta kyseenalaistettava, kiitos.

Seppo Lehto maahanmuuttokriitikko Tampere------------------------------------------------------------

http://maahanmuuttokriitikko.blogspot.fi/
--------------------------------------------------------------

1 comment:

Mariline Tricha said...


Uskomatonta, mutta totta Jumala on aina suuri. Kun useita julkaisuja hakemuskopio pankin, sain laina läpi hyvin ystävällinen nainen. Lisätietoja antavat hänelle sähköpostitse osoitteessa: marilinetricha@mail.ru se tarjoaa lainoja € 30000 € 3.000.000.000 kenellekään pystyä palauttamaan sille korkoineen alhaisella nopeudella 2 % eivät epäile, että viesti. Tämä on täydellinen todellisuutta. Levitä sanaa ystävien ja perheen jotka ovat avun tarpeessa.
takaisinmaksu alkaa viiden kuukauden kuluttua vastaanottamisesta luotto
Jumala siunatkoon teitä.