Monday, December 3, 2012

Maahanmuuttokriitikko Lehto Seppo antaa siunauksensa Israelin laajenemiseksi 1973 Jom Kippurin sodan jälkeisille alueille + lisäksi vielä historiallinen Samaria mukaan ;) keskaria moskovan ja tsuhnaloiden eri virkamiehille ja poliitikoille


Maahanmuuttokriitikko tamperelainen Lehto Seppo antaa siunauksensa Israelin laajenemiseksi 1973 Jom Kippurin sodan jälkeisille alueille + lisäksi vielä historiallinen Samaria mukaan ;) keskaria moskovan ja tsuhnaloiden eri virkamiehille ja poliitikoille

Tiedossa on että miehittäjä-Ryssä = http://gov.ru  miehittää n. 15% alueistamme, samoin kuin muiden Baltian maiden: Viron, Latvian, Liettuan ja Puolan, sekä Saksan alueita, sekä Kaukoidässä Japanin alueita. 
Nyt viitsitään inistä hyttysluokan kysymyksistä ;) kurapierut oheisille uutisoinneille = pravdatason paskalle.

Joten antakaa palaa ;) oheiseen tapaan:


"Israel ei anna kansainvälisen paheksunnan vaikuttaa toimiinsa


Pääministeri Benjamin Netanjahun edustajan mukaan Israel ei peru suunnitelmaansa rakentaa 3 000 uutta siirtokunta-asuntoa Länsirannalle ja Itä-Jerusalemien." .. näinhän toimii moskovan miehittäjä Ryssland = Ryssä mm. Suomen, Viron, Latvian, Liettuan, Saksan ja Japanin alueilla, joten mitä tässä jankataan jostain hiekkalaatikon kokoisten arabien alueista lainkaan?

Kaikkein otollisinta olisi myös muistaa Adolf Hitleriä kummankin seemikansan toimin patsashankkeella Jerusalemiin, sillä Kolmannen valtakunnan toimin aloitettiin brittäisen siirtomaaimperiumin tuhoaminen ja näin mahdollistettiin uusien arabi- ja juutalaisvaltion syntyminen ns. lähi-itään. 

Hupaisia uutisia maailmalta neuvostoaikaisten kommari- ja piipuskoisten perseläpiuutisina:

"Israelin päätös laajentaa siirtokuntiaan on aiheuttanut diplomaattisen kiistan. Britannia, Ranska, Espanja ja Ruotsi ovat ilmoittaneet kutsuneensa Israelin suurlähettiläät puhutteluun Israelin siirtokuntapäätöksen vuoksi. Suomen ulkoministeriöstä kerrotaan, ettei Israelin suurlähettilään puhuttelusta ole käyty keskusteluja.
Israel ilmoitti perjantaina rakentavansa 3 000 uutta asuntoa Länsirannan ja Itä-Jerusalemin miehitetyille alueille. Israel teki päätöksen vastalauseena sille, että palestiinalaishallinto sai YK:n tarkkailijavaltion aseman.
Myös Saksa ja Venäjä ovat ilmaisseet huolensa Israelin päätöksestä. Venäjä kehotti Israelia harkitsemaan suunnitelmaansa laajennuksista, koska se vaikuttaa negatiivisesti suoriin rauhanneuvotteluihin."
-------------------------------------------

Maahanmuutto- ja islamkriitikko Seppo Lehto 
Tampere Tsuhnala

Tamperelaisen kulttuurhistorioitsija Seppo Lehdon ajatuksia tarkemmin http://kulttuurihistorioitsija.blogspot.com sivustolla

----------------

http://maahanmuuttokriitikko.blogspot.fi/
--------------------------