Thursday, December 5, 2013

Maahanmuuttokusetus paljastettava kunnallisena ja valtiollisena kusetuksenamme eli huijauksena: Valtio olemme me. Valtion kassista rahaa kunnille pakolaisten kotoutuskustannuksiin = Lisää verotusta alv:na ymv:na verorasitteena sekä yksityisille, että yhteisöille


Maahanmuuttokusetus ja maamme islamisoittaminen verovarojamme hyödyntäen paljastettava kunnallisena ja valtiollisena kusetuksenamme eli huijauksena: 

Valtio olemme me. Valtion kassista rahaa kunnille pakolaisten kotoutuskustannuksiin = Lisää verotusta alv:na ymv:na verorasitteena sekä yksityisille, että yhteisöille. 

Islamistien ja maahanmuuttajien rahoittaminen velkarahalla ja verovaroin on ehdottomasti väärin. Suomi suomalaisille ja kotoperäisistä ihmisistä huolehdittava ensisijassa, eikä velkaannutettava kansakuntaamme vierasperäisten "hyysäämisenä", se on turmiollinen tie ja vie leivän tuleviltakin sukupolviltamme = lapsiltamme ja lastenlapsiltamme.

Tamperelainen Seppo Lehto islam- ja maahanmuuttokriitikko kysyy: Haluatteko olla islamistien ja hyysärimafian kusetettavina ja orjina?


---------------------------------------------------
http://maahanmuuttokriitikko.blogspot.fi/
------------------------------------------------------------------------------